html5 templates


За Нас

Строително-инвестиционна компания ,,Алфа Коммерс“ ЕООД развива дейност свързана с инвестиране в жилищни сгради, организация и изпълнение на строителения процес касаещ изграждане на еднофамилни и многофамилни жилищни сгради, саниране, ремонти и довършителни работи.
От 2001г. до сега, ние от ,,Алфа Коммерс“ ЕООД сме изградили отношения с партньори и доставчици даващи ни възможност да организираме изпълнението на Вашия обект, независимо от неговата сложност и особености. Стремим се да удовлетворим изискванията на всеки наш клиент, като предлагаме коректно отношение и краен продукт на високо ниво.
За тези близо две десетилетия сме натрупали знания и опит, които са в основата на правилните решения и максималното оптимизиране на процесите в строителството.
Нашата цел е дa осигурим професионалното изпълнение на Вашият проект, независимо дали той е свързан с изграждане на къща, саниране на сграда или ремонт на апартамент.
,,Алфа Коммерс" ЕООД е вписана в Централния професионален регистър на строителя и е сертифицирана по международен стандарт ISO 9001 за управление на качеството.

 Контакти

Email:
office.alfacommerceltd@gmail.cоm     
Телефон за връзка:
+359 897 99 77 10
+359 897 97 89 86
Адрес:
гр.София, ж.к.Младост 2, бл.285

Последвайте ни в социалните мрежи